If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Alfa Romeo 155 просто не е автомобил за "средностатистическия" шофьор, а за спортно амбицирани "шпорачи" и маниаци на италианската марка. АЛФА РОМЕО 155 Silverstone
Подписа ми вижте, има си и коментари за всяко едно зареждане, колко е градско колко извънградско .
Направо ми изви ръцете с тоя разход заклевам се .. моят разход ако падне под 12 .. ще е супер .. то С-Класата на баща ми дава 15-25 разход градско .. ние с нашите алфи все едно с-класа караме )
Не знам колеги, аз при включен климатроник градско без външни дразнители смаквам до малко под 12, но с дразнителите и със спазване на всички закони с изключение на този за движение по пътищата ми галта около кофа на километър
Е аз затова питам че съм толерантен и не искам да ви дразня. А като се сетя че първоначално се бях засилил за бензинова и съвсем случайно видях локомотива забутан в един ъгъл на Горубляне.
Е аз затова питам че съм толерантен и не искам да ви дразня. А като се сетя че първоначално се бях засилил за бензинова и съвсем случайно видях локомотива забутан в един ъгъл на Горубляне.
Не се изразявай така грубо локомотива .. все едно нафтова печка си си купил Колата ти е чук офертата поздрави
Comment